Kuchtíkové recepty

02/11/2012

Fazole s kysaným zelím

Filed under: Recepty na jidla ze zeleniny — Milan a Ingrid st. @ 1:20 pm

kysané zelí, kvalitní klobáska, brambory, fazole barevné, smetana, mouka, sádlo

Vařit kysané zelí- vodu trošku opaprikujeme kvůli barvě, a fazole, každé vaříme zvlášť.Když je zelí skoro měkké, hodíme do něj nakrájené brambory, aby se v něm uvařily.Dále nakrájenou na kostičky kvalitní klobásku a vaříme. Nakonec vhodíme uvařené fazole, necháme chvilku povařit aby se vše „spojilo“ a zahustíme jíškou.Na talíři můžeme nalít trošku smetany. Nejlepší je druhý den uležená a ohřátá.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Blog na WordPress.com.

%d bloggers like this: