Kuchtíkové recepty

21/10/2011

Beanův nakládaný hermelín

Filed under: Konzervace — Tags: , , — Milan a Ingrid st. @ 10:54 am

Hermelíny – nejlépe se zeleným pepřem,česnek – podle chuti, paprika sladká, pálivá, příp. chilli,feferonky kulaté, pepř celý / černý,bílý, červený, zelený /, jalovec, tymián, rozmarýn /lze nahradit provensálským kořením/,černé olivy,cibule,bobkový list,olivový olej – může být i rostlinný, sterilovaná červená kapie

Česnek rozmačkáme a smícháme s červenou a pálivou paprikou. Poměr záleží na vaší drsnosti, já dávám 5/1. Hermelíny rozkrájíme a hmotou vymažeme. Vložíme kolečko cibule a půlky oliv. Dáme do sklenice a prokládáme cibulí, feferonkama, olivama, kořením, kapií. Zalijeme olejem a necháme alespoň týden být.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: