Kuchtíkové recepty

05/10/2010

Salát z černého kořene

Filed under: salaty — Milan a Ingrid st. @ 11:17 am

černý kořen 400 g, žampiony 100 g, smetana zakysaná 150 ml, petržel zelená, ocet, sůl

Černý kořen důkladně omyjeme pod tekoucí vodou, oškrábeme, ihned vkládáme do okyselené, osolené vody a uvaříme. Měkký kořen vyjmeme, položíme na sítko a necháme okapat. Vychlazený nakrájíme na kolečka, pčelijeme smetanovém dresinkem a přidáme žampiony nakrájené na plátky. Smetanový dresink si připravíme ze zakysané smetany, kterou prošleháme se solí, octem a nalijeme na kolečka černého kořene. Při podávání jednotlivé porce zdobíme jemně nasekanou petrželkou.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Blog na WordPress.com.

%d bloggers like this: