Kuchtíkové recepty

21/09/2010

Vepřový válok s klobásou

Filed under: Recepty z masa — Milan a Ingrid st. @ 10:17 am

vepřová panenka 1500 g, pórek 200 g, mrkev 200 g, klobása 200 g, sůl 30 g, olej stolní 100 g

Vepřový váleček očistíme,naplníme pórkem,mrkví a klobásou, osolíme a pečeme do měkka. Před podáváním maso tranžírujeme na několik pravidelných plátků. Na talíř rovnáme pravidelně tak aby byla vidět mozajka uvnitř masa.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Blog na WordPress.com.

%d bloggers like this: