Kuchtíkové recepty

08/09/2010

Telecí steak plněný husí pečení

Filed under: Recepty z masa — Milan a Ingrid st. @ 10:51 am

telecí kýta 1500 g, husí játra 500 g, estragon 5 g, olej stolní 200 g, sůl 30 g, pepř bílý 1 g, besamel 300 g, žampiony 1000 g, smetana 200 g, sherry 100 g, citronová šťáva 50 g, sůl 10 g, brambory 2400 g, máslo 150 g, jogurt bílý 540 g, pepř bílý 2 g, sůl 10 g, cukr krystal 10 g, kopr 75 g, citronová šťáva 50 g

Telecí steak rozříznem a naplníme játry a jedním listem čerstvého estragonu. Maso z vrchu osolíme a opepříme a pak pozvolna opékáme. Žampionnové ragů připravíme z opečený ch hub , bechamelu Sherry, smetany a ostatních ingrediencích. Je důležité ragů dobře provařit.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: