Kuchtíkové recepty

06/09/2010

Krivoklátsky drak

Filed under: Recepty z masa — Milan a Ingrid st. @ 10:14 am

cibule 20 g, feferonky 20 g sterilované, hořčice 10 g plnotučná, kečup 20 g, klobása 200 g, křen 50 g, majonéza 50 g,, maso vepřové 600 g kotleta bez kosti, okurka 20 g sterilovaná, olej 100 g, paprika 20 g červená, sterilovaná, pepř černý, koření čili, sůl

Kotletu rozkrojíme na čtyři plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a uprostřed prořízneme dva otvory, kterými provlékneme polovinu klobásy. Připravené maso opékáme z obou stran cca 12 minut. Během opékání masa si uděláme omáčku smícháním majonézy, drobně nakrájené cibulky, okurek, feferonek, kečupu, hořčice, čili, pepře a soli. Hotové maso na talíři lehce přelijeme omáčkou a doplníme strouhaným křenem. Jako přílohu doporučujeme podávat brambory.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: