Kuchtíkové recepty

25/08/2010

Mexické chilli

Filed under: Recepty z masa — Milan a Ingrid st. @ 11:29 am

mleté hovězí na hrubo 400 g, cuketa, rajský protlak 80 g, cibule, česnek 3 stroužky, červené fazole v konzervě 400 g, krájená rajčata v konzervě 400 g, směs koření Chilli con carne (1 balení, nejlépe orig.), sýr chedar 100 g, sůl, olej

Na oleji (nejlépe ve woku) osmažíme nakrájenou cibuli do zlatova. Přidáme maso a krátce na plném plameni orestujeme do hněda. Potom přidáme směs koření, sůl, česnek a rajský protlak a potom přidáme cca 1 l vody. Dusíme téměř do měkka. Před koncem přidáme na kostičky nakrájenou cuketu. Jakmile jsou maso i cuketa měkké, přidáme fazole a rajčata a necháme ještě projít varem. Podává se v miskách s nastrouhaným sýrem na povrchu a s pečivem. Místo hovězího lze použít i krůtí maso (ze stehna).

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: