Kuchtíkové recepty

25/08/2010

Medajlóniky z vepřové panenské s hlemýždi

Filed under: Recepty z masa — Milan a Ingrid st. @ 11:25 am

vepřová panenka 2500 g, sůl 30 g, pepř černý 2 g, olej stolní 200 g, máslo 400 g, slimáky 600 g, cibule 150 g, víno bílé 100 g, česnek 30 g, kudrnka – petržel.nať 100 g, koňak 50 g, smetana 100 g

Vepřovou panenku dobře odblaníme, osolíme a můžeme nakrájet na ůhledné válečky. Osolíme opepříme a z lehka opečeme. Na cibulce ohrejeme maso šneků, lehce zaprášíme moukou, zalijeme alhoholem a vše povaříme. Na konec zjemníme smetanou. Při servisu některé plátky podlijeme a jiné přelijeme.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Blog na WordPress.com.

%d bloggers like this: