Kuchtíkové recepty

25/08/2010

Marinovaná svíčková v bylinkách

Filed under: Recepty z masa — Milan a Ingrid st. @ 11:21 am

hovězí svíčková 2500 g, petrželka nať 150 g, bazalka 150 g, kopr 150 g, šalvěj 150 g, rozmarýn 10 g,, olej stolní 500 g, citron 100 g, sůl 20 g, pepř černý

Svíčkovou nakrájejte na porce, osolte, opepřete a dejte marinovat do části oleje, do kterého jste dali čerstvé koření. Potom na zbývající části oleje maso opečte.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Blog na WordPress.com.

%d bloggers like this: