Kuchtíkové recepty

23/08/2010

Slimáci smažení v těstíčku Parisien

Filed under: Recepty z masa — Milan a Ingrid st. @ 10:23 am

slimáci 60 ks, mouka polohrubá 75 g, mouka hladká 45 g, vejce 2 ks, olej stolní 200 g, sůl 15 g

omáčka : olej stolní 50 g, kečup 300 g, worcester 20 g

Hlemýždě osolíme a obalíme v hladké mouce. Poté do mléka dáme vejce, sůl, polohrubou mouku, a zbytek hladké mouky, několik kapek oleje a připravíme si těstíčko, ve kterém hlemýždě namočíme a usmažíme v horkém oleji do zlatova.

Omáčka : Do oleje vlijeme kečup, ochutíme worchesterem a zlehka nahřejeme. Vhodnou přílohou jsou vařené brambůrky.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: