Kuchtíkové recepty

23/08/2010

Slimáci na nejlepší francouzský způsob

Filed under: Recepty z masa — Milan a Ingrid st. @ 10:11 am

slimáci 60 ks, žampiony 100 g, cibule 50 g, žloutek , česnek 15 g, sůl 10 g, pepř bílý 1 g, sardelová pasta 20 g

Uvedenou dávku hlemýžďů nasekáme nahrubo a vložíme do mísy. Přidáme nasekané žampiony, jemně nakrájenou cibuli, česnek, sardelovou pastu, žloutek, sůl, koření, jemně nasekanou petrželku a strouhanku, vše zpracujeme v nádivku. Jednotlivé ulity naplníme několika kapkami vína. Poté naplníme nádivkou, kterou pokapeme máslem a dáme do trouby na 10 – 12 minut zapéci. Podáváme s nasucho opečeným toastovým chlebem.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Blog na WordPress.com.

%d bloggers like this: