Kuchtíkové recepty

23/08/2010

Slimáci na kaparech

Filed under: Recepty z masa — Milan a Ingrid st. @ 10:08 am

slimáci 60 ks, máslo 50 g, cibule 50 g, mouka hladká 25 g, smetana 100 g, kapari 50 g, sůl 15 g, pepř bílý 1 g, citronová šťáva 25 g

V kastrole na másle zpěníme cibuli, přidáme mouku a připravíme světlou jíšku. Přidáme posekané kapari, smetanu, citroonovou štávu, bílý pepř. Ke konci přidáme hlemýždí maso které je už připravené a už jenom prohřejeme. Nejlépe, když jídlo servírujeme v nádobí pro hlemýždě určeném.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Blog na WordPress.com.

%d bloggers like this: