Kuchtíkové recepty

23/08/2010

Krocaní prsa s hlavičkami mladého chřestu

Filed under: Drůběž — Milan a Ingrid st. @ 9:27 am

chřest 800 g, krůtí prsa 2500 g,,cibule 200 g, worcester 50 g, solamyl 50 g,chilipulver, chili powder 6 g, sůl 20 g, olej stolní 300 g, vývar z hovězích kostí 100 g

Krocaní prsa dobře očistíme zbavíme blan,omyjeme a lehounce okořeníme, pokapeme olejem a necháme chvilinku odležet. Připravíme si cibuli kterou jemně nakrájíme. Nyní prsíčka opečeme po obou dvo stranách, asi tak 3min. přihodíme cibulku a krátce orestujeme. Zalijeme vývarem, zahusíme škrobem a ke konci přidáme hlavičky chřestu. Ještě chvilku povaříme. omáčku lze zjemnit smetanou. Při servírování ozdobíme pusinkou šlehačky a zelenou pažitkou.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: