Kuchtíkové recepty

23/08/2010

Hongkongské vepřová játra

Filed under: Recepty z masa — Milan a Ingrid st. @ 10:30 am

vepřová játra 1500 g, vejce 4 ks, solamyl, olej 2 dcl, pórek, paprikové lusky červené a zelené 0,25 kg, feferonky, česnek, pražené mandle 100 g

zálivka : sójová omáčka, vývar, koření vegeta, solamyl

Mírně ztuhlá vepřová játra z mrazničky nakrájíme na malé plátky, promícháme s vejcem a lžíci solamylu. Opékáme na horkém oleji za neustálého promíchávání, přebytečný olej slijeme, přidáme nakrájený pórek, obě papriky, vše nakrájené na nudličky, nasekané feferonky, utřený česnek, podusíme, vložíme nejdříve spařené, oloupané a opražené mandle a zalijeme zálivkou ze sójové omáčky, vývaru nebo vody, vegety a solamylu. Dochutíme a krátce podusíme.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: