Kuchtíkové recepty

23/08/2010

Drůbeží játra na zeleném koření

Filed under: Drůběž — Milan a Ingrid st. @ 9:57 am

sůl, rajče 200 g, kečup 50 g, anglická slanina 50 g, zelená paprika 100 g, olej na smažení, drůbeží játra 400 g, celý zelený pepř nakládaný v oleji 1 lžička

Cibulku nakrájíme na kolečka a zpěníme ji na rozpáleném oleji v pánvi wok. Přidáme na proužky nakrájenou anglickou slaninu a rozpůlená drůbeží játra. Prudce orestujeme. Z oleje vyjmeme játra a udržujeme je v teple.Do výpeku vložíme nakrájené papriky a rajčata, přidáme kečup a zastříkneme vodou. Krátce podusíme. Poté vložíme játra do pánve a necháme přejít varem. Nakonec odstavíme z ohně, do směsky přidáme zelený pepř nakládaný v oleji a osolíme. Maso podáváme s pečenými bramborami a hlávkovým salátem.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: