Kuchtíkové recepty

23/08/2010

Česká čina

Filed under: Recepty z masa — Milan a Ingrid st. @ 9:32 am

olej 3 lžíce, solamyl 2 lžíce,maggi 2 lžíce, sůl lžička, kari kožení 2 lžičky, worcestr lžička, sojová omáčka lžička, pepř mletý 1/1 lžičky, žloutek z jednoho vejce, utřený česnek se solí stroužek, chillie koření mleté 1/4 lžičky,toto vše na 1/2 kg nejlépe vepřového masa (ramínko, krkovička, plecko nebo libový bůček)

Maso nakrájet na kostičky o hraně 2-3 cm. Uložit do nádoby (ne z umělé hmoty) zalijeme výše uvedenou směsí, řádně promícháme, upěchujeme a zatížíme talířkem apd. Uložíme do lednice cca maximálně do 5°C a ponecháme 12 hod. i déle. Do trocha rozpáleného oleje vkládáme kousky masa na plochu, abychom každý po opečení mohli obrátit a opéci po druhé straně.pečeme cca 10 min. Maso musí být do zlatova opečené s kůrčičkou.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Blog na WordPress.com.

%d bloggers like this: