Kuchtíkové recepty

03/08/2010

Kuře dušené na žampionech

Filed under: Drůběž — Milan a Ingrid st. @ 10:53 am

kuřecí prsíčka 1 kg, cibule 150 g, tuk 150 g, máslo 100 g, žampiony 200 g, sůl, sýr cihla 150 g, sojová omáčka, worchester

Maso nakrájíme přes vlákna na plátky. Jemně nakrájenou cibuli mírně osmahneme na tuku, přidáme nakrájené maso a osmahneme. Přidáme očištěné, opláchnuté a na plátky nakrájené žampiony, osmahnuté na másle. Směs mírně osolíme, přidáme worcester, sojovou omáčku, podusíme do měkka, přidáme nastrouhaný sýr a krátce zamícháme. Podáváme s hranolkami.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Blog na WordPress.com.

%d bloggers like this: