Kuchtíkové recepty

03/08/2010

Králik po valašsky

Filed under: Jídla ze zvěřiny — Milan a Ingrid st. @ 10:59 am

králík 4 porce, sůl, olej, cibule 100 g, paprika mletá sladká i pálivá, česnek, kmín drcený

Porce osolíme a necháme chvíli odležet. Na oleji usmažíme dozlatova drobně nakrájenou cibuli, přidáme králíka a krátce opečeme po všech stranách. Podlijeme trochou vody, přidáme rozetřený česnek, kmín a dusíme pomalu, až porce změknou. Při dušení je obracíme a podléváme vodou.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: