Kuchtíkové recepty

03/08/2010

Kovbojské maso

Filed under: Drůběž — Milan a Ingrid st. @ 11:47 am

vepřové, králičí a kuřecí maso, sůl, pepř, vegeta, olej, mražená zelenina, fazole, 1/2 kostky masoxu, sojová omáčka, cibule, česnek

Na oleji osmahneme cibuli a maso nakrájené na kostky, okořeníme a pečeme na pánvi, dokud maso nepustí šťávu a nezhnědne. Podlijeme vodou a přidáme masox. Dále přisypeme mraženou zeleninu, přimícháme sojovou omáčku a 3 stroužky rozetřeného česneku. Na závěr přidáme 2-3 plechovky fazolí, nejlépe barevných. Podáváme s chlebem.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: