Kuchtíkové recepty

21/07/2010

Římské rybí filé

Filed under: Recepty z ryb — Milan a Ingrid st. @ 10:17 am

treska 1000 g, olej 50 g, lečo 500 g, kečup 200 g, sůl, pepř

Fillety nakrájíme na kostky o velikosti sousta,dáme na horký olej, orestujeme, osolíme, opepříme, přidáme lečo a kečup, prohřejeme a podáváme s rýží.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: