Kuchtíkové recepty

21/07/2010

Klobása s lečem

Filed under: Konzervace — Milan a Ingrid st. @ 10:15 am

vinná klobása 1 kg, lečo ve skleničce větší, olej, cibule, chléb, brambor

Vinnou klobásu rozdělíme na 4 porce a smotáme do šneků, které položíme na vymaštěný plech. Zatím co v troubě pomalu pečeme, tak si připravíme omáčku. Na zpěněnou cibulku vysypeme lečo a krátce prohřejeme. Nakonec klobásu na talíři přelejeme touto směsí. podáváme s chlebem a nebo s bramborem.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: