Kuchtíkové recepty

21/07/2010

Harissa – pikantní přísada do jídel

Filed under: Konzervace — Milan a Ingrid st. @ 10:05 am

1 kg očištěných barevných paprik, 30 dkg soli

Papriky pomeleme na masovém mlýnku, smícháme se solí. Naplníme do sklenek a dobře uzavřeme. Nesterilizujeme. Směs je vhodná do polévek, gulášů, pod různá masa, na jednohubky a do pomazánek. Přidáme-li feferonku – harisa získá pikantní chut.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Blog na WordPress.com.

%d bloggers like this: