Kuchtíkové recepty

19/07/2010

Zeleninové chutney

Filed under: Konzervace — Milan a Ingrid st. @ 12:48 pm

1 kg oloupaných rajčat, ¼ kg papriky, ¼ kg cibule, 1/4 kg jablek, 3-4 feferonky, 2 stroužky prolisovaného česneku, 150 g pískového cukru, 150-200 ml octa, 1 lžička soli, 1 lžička pepře, 1 lžička mletého zázvoru, 1 lžička mletého nového koření

Zeleninu a ovoce podusíme alespoň 1/2 hodiny, poté přidáme ocet, cukr a veškeré koření a vaříme do zhoustnutí. Poté chutney dáme do malých skleniček a sterilizujeme 10 minut při 100°C .

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Blog na WordPress.com.

%d bloggers like this: