Kuchtíkové recepty

19/07/2010

Papriková pasta

Filed under: Konzervace — Milan a Ingrid st. @ 12:41 pm

2 kg papriky pálivé, 2 kg rajčat,1/2 kg cibule, 4 feferonky, 2 dcl octa,20 dkg cukru, 5 dkg soli, 3 dcl oleje

Olej, sůl, cukr, ocet svařit a nechat vychladnout. Ostatní suroviny semlít na masovém strojku, smíchat s nálevem do kašovité hmoty a naplnit do sklenic. Sterilovat 30 minut při 80 stupních.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Blog na WordPress.com.

%d bloggers like this: