Kuchtíkové recepty

19/07/2010

Kečup

Filed under: Konzervace — Milan a Ingrid st. @ 11:31 am

1/4 kg oloupaných rozkrájených jablek (bez jadřinců), 2 kg rajčat, 1/4 kg cibule, 5 ks bobkových listů, 1 dcl octa, 1 kávová lžička skořice, 1 kávová lžička papriky, 1 polévková lžíce soli, 10 nových koření, 10 hřebíčků, 1 petol (nebo obdoba), 15 dkg krystalového cukru

Vaříme v kuchyňském hrnci nejméně 30 minut, přepasírujeme přes síto z umělé hmoty a dále vaříme dozhoustnutí. Dáme do skleniček uzavřených víčky a sterilizujeme 10 minut na 100°C.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Blog na WordPress.com.

%d bloggers like this: