Kuchtíkové recepty

19/07/2010

Kečup podle babičky

Filed under: Konzervace — Milan a Ingrid st. @ 11:43 am

1 kg rajčat, 2 větší cibule, 6 stroužků česneku, sůl, zázvor,mletá paprika, kari koření, rozinky, cukr, ocet

Na 1 kilo rajčat 2 větší cibule,6 stroužků česneku,všechno nakrájet a vařit. Po chvilce varu přidat 1 polévkovou lžíci soli, 1 lžičku zázvoru a 1 lžičku mleté papriky (sladké nebo pálivé, podle toho, zda chceme ostrý kečup nebo ne). Vaříme 25 minut, pak přidáme necelou lžičku kari, 4 lžičky rozinek, 1/4 litru pískového cukru a necelého 1/4 litru octu. Vaříme ještě 10 minut, rozmixujeme, naplníme do sklenic a sterilizujeme 20 minut.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: