Kuchtíkové recepty

19/07/2010

Kečup po domácku

Filed under: Konzervace — Milan a Ingrid st. @ 11:39 am

ingredience I : 5 kg rajčat, 1 kg cibule, 8 zrnek pepře celého, 2 hřebíčky, 0,5 kg oloupaných jablek, 40 g soli, 1 čajová lžička papriky sladké, (pokud chcete ostřejší kečup, přidat dle chuti mleté chilli), 1 bobkový list, na špičku nože skořice mletá

ingredience II : 125 ml ocet, 350 g cukr

Ingredience I. dát na hodinu povařit, pak rozmixovat, nakonec přepasírovat. Přidat ingredience II. a zahustit dle potřeby. Plnit do lahví a sterilovat. (100 C – 1 hod).

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: