Kuchtíkové recepty

13/07/2010

Zelné karbanátky

Filed under: Recepty na jidla ze zeleniny — Milan a Ingrid st. @ 8:27 am

kapusta 1 ks, maso mleté hovězí a vepřové 400 g, sůl, strouhanka, vejce 3 ks, uzený bůček 200 g, pepř mletý, cibule 4 ks, majoránka, česnek

Ve vroucí vodě spaříme kapustu, necháme vychladnout a pokrájíme nadrobno. Osmahneme uzený bůček. Ve vetší míse rozděláme hmotu na karbanátky,tj.maso, vejce,sůl,koření,česneka nakonec přidáme kapustu a strouhanku. Hmota musí držet pohromadě, ale nebýt příliš tuhá.Tvoříme karbanátky, které je dobré lehce obalit ve strouhance. Smažíme zvolna na pánvi.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: