Kuchtíkové recepty

13/07/2010

Vnitřnosti na zelenině

Filed under: Recepty z masa — Milan a Ingrid st. @ 9:17 am

po 300 g srdce, plíčky, jazyk, svazek polévkové zeleniny, 1 bobkový list, 6 zrnek nového koření, kousek citronové kůry, 1/8 bílého vína, 40 g másla a 40 g mouky, 50 g cibulových kostiček, sůl, pepř, 1lž.octa

Vnitřnosti očistíme, omyjeme a vaříme se zeleninou, kořením, vínem a takovém množství vody, aby byly ponořené. Jazyk sloupněte a se srdcem a plíčky nakrájejte na nudličky. Cibuli osmahněte do zlatova , zaprašte moukou, zalijte procezeným vývarem s octem a povařte na hustou omáčku.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: