Kuchtíkové recepty

13/07/2010

Pstruh se zeleninou v rosolu

Filed under: Recepty z ryb — Milan a Ingrid st. @ 9:26 am

pstruh 1000 g, mrkev 50 g, hrášek 50 g, víno bílé 50 g, majonéza 100 g, aspik 200 g, petrželka 10 g, olivy plněné 20 g

Vykoštěného pstruha smíchejte se zeleninou a majonézou. Přimíchejte nahřátý aspik a směs nandejte do formiček a nechte vychladnout. Dejte na několik hodin do lednice ztuhnout. Při podávání vyklopte z formičky a ozdobte snítkou petržele.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Blog na WordPress.com.

%d bloggers like this: