Kuchtíkové recepty

13/07/2010

Pošírovaný závitok

Filed under: Recepty z ryb — Milan a Ingrid st. @ 9:21 am

štika kuchaná 4000 g, kapusta 500 g, mrkev 200 g, celer 200 g, cibule 200 g, máslo 300 g, muškátový květ 2 g, sůl 20 g, pepř bílý 2 g, vývar z hovězích kostí 200 g, víno bílé 200 g, besamel 200 g, smetana 200 g

Štika se vykostí a stáhne kůže. Nakrájí se na plátky, na které se pokladou kousky zeleniny. Plátky se zabalí převážou provázkem a vaří se ve várce která se připraví z části vývaru a bílého vína. Ze zbylých ingrediencí připravíme omáčku, kterou závitek poléváme.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: