Kuchtíkové recepty

13/07/2010

Pečený kapr na zelenině

Filed under: Recepty z ryb — Milan a Ingrid st. @ 9:12 am

kapr 3000 g, olej stolní 100 g, jalovec 10 g, máslo 100 g, smetana 200 g, křen 200 g, citronová šťáva 30 g, vývar rybí 400 g, mouka hladká 150 g, mrkev 825 g, máslo 100 g, kopr 13 g, fleuronka 10 ks, brambory 2400 g

Porce kapra osolíme a opečeme na oleji. Do základní rybí omáčky přidáme nastrouhaný křen a citron. Omáčku zjemníme smetanou. Vařenou mrkev a brambory ohřejeme na másle. Brambory obalíme v petrželce.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Blog na WordPress.com.

%d bloggers like this: