Kuchtíkové recepty

13/07/2010

Halibut pečený na másle

Filed under: Recepty z ryb — Milan a Ingrid st. @ 8:10 am

halibut 2000 g, olej stolní 200 g, sůl 20 g, rajče 300 g, špenátové nudle 1000 g, máslo 200 g, citron 300 g, kopr 50 g, fleuronka 100 g, citronová omáčka 500 g

Halibuta nakrájíme na steaky, osolíme a upečeme na oleji. Špenátové nudle ohřejeme na másle, přidáme koření a kopr. Podáváme s citronovou omáčkou.

Advertisements

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Zanechat Odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit / Změnit )

Připojování k %s

Blog na WordPress.com.

%d bloggers like this: