Kuchtíkové recepty

13/07/2010

Divočina

Filed under: Recepty z masa — Milan a Ingrid st. @ 7:37 am

maso, česnek, bobkový list, nové koření, celý pepř, sůl, grilovací koření, pepř, kmín, vegetu, hříbky, cibuli, muškátový oříšek, ďábelské koření, petržel mrkev, celer

Maso nakládáme podle stáří a ročního období 3 až pět dnů před pečením. Maso dáváme do česneku a soli Dříve než dáme maso do tlakového hrnce musíme jej omýt. do tlakového hrnce dáme – maso,bobkový list,nové koření,celý pepř a polijeme vodou asi 4dcl.Vaříme asi 0,5 až 1,5 hodiny -podle stáří. Vyndáme maso z tlakového hrnce a dáme na pekáč a pečeme v troubě. Do pekáče dáme:grilovácí koření,pepř kmín,vegetu hříbky,cibule i víc, muškátový ořech(nastrouhat na jemno ,dábelské koření a podle chuti dosolíme a můžeme přidame zeleninu a pečeme do měkka.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Blog na WordPress.com.

%d bloggers like this: