Kuchtíkové recepty

07/07/2010

Hovězí soté

Filed under: Recepty z masa — Milan a Ingrid st. @ 12:23 pm

maso hovězí 2000 g, olej stolní 100 g, cibule 500 g, rajský protlak 100 g, paprika 50 g, chilipulver. chili p 20 g, mouka hladká 50 g, sůl 30 g, pepř černý 20 g, česnek 50 g, kmín 20 g, žampiony 300 g, kapie 500 g, vývar z vepřových kostí 2000 g

Na tmavém cibulovém základu orestujeme hovězí maso nakrájené na kostky, přidáme papriku, znovu orestujeme, zalijeme vývarem, okořeníme a dusíme do měkka. Zahustíme jíškou, provaříme, vložíme žampiony a kapie. Servírujeme s knedlíky nebo rýží.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: