Kuchtíkové recepty

07/07/2010

Guláš Babiččin mix

Filed under: Recepty z masa — Milan a Ingrid st. @ 12:19 pm

hovězí přední 200 g, vepřová plec 200 g, uzený bok 100 g, sádlo vepřové 20 g, žampiony 5 g, cibule 400 g, rajský protlak 40 g, česnek 10 g, paprika sladká 20 g, pepř celý drcený 1 g, nové koření 0,5 g, kmín drcený 2 g, feferóny v soli 5 g, sůl 10 g, majoránka 0,3 g, bobkový list 0,g

Hovězí maso nakrájíme na větší kostky, na tuku rychle opečeme, vyjmeme. Vepřové maso nakrájíme na větší kostky, na tuku rychle opečeme, vyjmeme, Cibuli drobně pokrájíme a přidáme uzený bůček nakrájený na nudličky a na tuku do růžova podusíme. Kastrol sejmeme z ohně, přidáme sladkou mletou papriku, zalijeme trochou vody, pak vložíme rajčatový protlak a pastu z feferonek a žampiony nakrájené na plátky, opečené hovězí maso,přidáme koření a osolíme.Potom dáme na mírný ohni dusit. Po chvilce dušení můžeme přilít trochu vývaru.Po cca 20 min přidáme opečné vepřové maso. Dusíme na mírném ohni dokud maso nezměkne. Tento pokrm nezahušťujeme. Chceme-li mít hustší šťávu, můžeme přidat jemně nastrohanou bramboru.

Napsat komentář »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: